Korpa
cart
stavka - 0,00 RSD

Nemate artikala u vašoj korpi.

Suma stavki
0,00 RSD

RENT A THULE

RENT A THULE

Uvoznik Thule proizvoda za Srbiju 063 571853 [email protected]

Kupovina krovnih nosača i kofera predstavlja značajan trošak za svačiji budžet. Pogotovu kada niste sigurni koji kofer biste kupili i koji kofer će najbolje odgovarati Vašim potrebama, a jedino na šta možete da se oslonite je preporuka prodavca. Mnogi od nas jednostavno nemaju mesta gde da čuvaju i drže kofer i nosače kada ga ne koristite, a činjenica je da se koristi samo tokom putovanja što je svega 20-ak dana u godini. Iz ovih razloga smo pripremili iznajmljivanje THULE kofera i krovnih nosača! U ponudi imamo sve dimenzije kofera u sivim i crnim bojama. Svi koferi i nosači koje iznajmljujemo su THULE i NORTHLINE, što znači najbezbedniji i najsigurniji. Svi nosači dolaze u setu sa bravicama za zaključavanje.Iznajmljivanje krovnih nosača i kofera najelegantniji način putovanja.

*U cenu iznajmljivanja ne ulazi prvi dan kada se radi montaža i poslednji dan kada se vraća roba (robu je potrebno vratiti u radno vreme pon-pet 8:00-16:00, subotom 8:00-14:00).

Takođe smo za svako iznajmljivanje pripremili specijalne pogodnosti: Ukoliko se nakon iznajmljivanja odlučite za kupovinu THULE proizvoda koji ste iznajmili (npr. ukoliko ste iznajmili nosač i želite da kupite nov nosač), iznos Vaše kupovine će biti umanjen za onoliki iznos koliko ste prethodno platili najam. Za svaki najam seta krovnog nosača i kofera u trajanju od preko 10 dana se ostvaruje popust u zavisnosti od koliko dana je najam. Ukoliko se najam vrsi 11, 12, 13, 14 ili 15 dana jedan dan gratis, a ukoliko se najam vrsi vise od 15 dana dobija se 2 dana gratis. Ova akcija važi samo za najam seta nosača i kofera

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.