Korpa
cart
stavka - 0,00 RSD

Nemate artikala u vašoj korpi.

Suma stavki
0,00 RSD

Trimeks prodaja Thule proizvoda za Srbiju

Thule Srbija

Prodaja Thule i Case Logic proizvoda za teritoriju Srbije, kao i auto delova renomiranih svetskih proizvođača, nudi Vam preko 50.000 artikala koji se svakodnevno proširuju.

Iskustvo našeg tima od 20 godina u uvozu, distribuciji robe, proizvodnji i pružanju usluga garantuje uspeh u realizaciji svakog projekta.

U okviru firme posluje i poslovna jedinica Spens u Sutjeskoj 2 pored pošte u prolazu u Novom Sadu kao ovlašćena prodavnica THULE opreme , Scott i TREK bicikala, RTM kajaka.

Naše višegodišnje iskusto u radu sa THULE proizvodima je garancija da ćemo uspeti da Vam približimo sve brendove iz naše ponude.

U našoj ponudi nudimo kompletnu uslugu: prodaja, montaža, servisiranje, popravka kao i čuvanje opreme.

Za one koji se prvi put susreću sa THULE proizvodima u našoj ponudi imamo:Thule krovne nosače,Thule krovne kutije,Thule nosače bicikala,Thule nosače skija i ostalu propratnu opremu, kao i širok spektar

Thule sportskih torbi i Thule ranaca.Thule dečija kolica su svakako najviši kvalitet koji možete pronaci na trzistu. Segment Thule decijih sedista za bicikli svakako oslikava teznju da se obratimo porodici i

uzivanju u voznji i prirodi.

 

Nešto na čega smo posebno ponosni je ponuda eurokuka za sva vozila kao i segment auto prikolica za sve namene.