Korpa
cart
stavka - 0,00 RSD

Nemate artikala u vašoj korpi.

Suma stavki
0,00 RSD

ROŠTILJI FEUERDESIGN

ROŠTILJI FEUERDESIGN

STONI ROŠTILJI FEUERDESIGN pružaju novi način uživanja u roštilju tokom cele godine i na skoro svim lokacijama. Naši roštilji su kompaktni, praktični, spremni za upotrebu uvek i svugde. U samo nekoliko minuta vaš roštilj je spreman za upotrebu. Putem kontrolisanog protoka vazduha direktno iz unutrašnjosti roštilja, postignete bez ikakvog napora željenu temperaturu u samo nekoliko minuta. Dizajnirani u Nemačkoj, naši roštilji predstavljaju kombinaciju kvaliteta, pouzdanosti, inovativnosti i jednostavne upotrebe. Svaka od komponenti je dizajnirana tako da odgovara ovim kriterijumima.

STOLNI ROŠTILJI FEUERDESIGN

pružaju novi način uživanja u roštilju tokom cele godine i na skoro svim lokacijama. Naši stoni roštilji su kompaktni, praktični, spremni za upotrebu uvek i svugde.
 
Funkcionalnost
 
PODESIVA TEMPERATURA

Feuerdesign ventilator uduvava svež vazduh u gorionik za ćumur. Time se proces zagrevanja ubrzava do željene temperature. Vazduh takođe struji kroz kućište roštilja, hladeći pritom spoljne zidove kako se ne bi pregrejali ni nakon duže upotrebe. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. A kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja.

DRUŽENJE

Svi naši stoni roštilji su stoni i prilagodjeni druženju uz roštilj jer dok se nalazi na stolu i svima je pristupačan.

 

Svako može sebi da sprema jelo po želji.

BEZ DIMA

Mislite da je dim sastavni deo roštiljanja? Više ne!

 

Zahvaljujući Feuerdesign tehnologiji, ulje i tečnosti ne dolaze u dodir sa ćumurom, čime se sprečava širenje dima i neprijatnih mirisa koji utiču na ukus hrane. Proces pečenja na roštilju je nežniji, čime se zadržava originalni ukus hrane. ZDRAVIJI NAČIN ROŠTILJANJA bez udisanja kancerogenih isparenja.

 

SIGURNOST

deo roštilja gde izgara ugalj je perforirana posuda sa poklopcem koji je pritisnut roštilj rešetkom pričvršćenom za kućište roštilja sa dve sigurnosne kopče. Zbog toga možemo bezopasno roštiljati na terasi,u prirodi,na čamcu i gde god poželite.

UVEK UZ VAS

Kompaktan,lagan,praktičan, dolazi lako nosivom torbom  te ga možete nositi sa sobom gde god želite. Uz jako malo količinu uglja koja vam je potrebna za vas je prostor za roštiljanje svuda.
 

MINIMALNO POTREBNO VREME

Za svega 3-5 minuta od kada upalite gel možete odpočeti sa pečenjem hrane. Putem kontrolisanog protoka vazduha preko specijlno dizajniranih ventilatora postižete željenu temperaturu u svega par minuta.

ČIŠĆENJE

Pored toga što su jednostavni za upotrebu još jednostavniji su za čisšćenje. Nakon upotrebe roštilja njegove delove osim kućišta (koje nema potrebe prati) možete jednostavno oprati u svakoj mašini za pranje posudja!!! Nakon normalnog ciklusa pranja biće kao novi.
 

BATERIJA KOJA SE PUNI

Više od 4 radna sata vam nije dovoljno? Jedinstveni Feuerdesign ventilator za roštilj se lako može napuniti uz pomoć priloženog USB kabla. Uključite ga u struju ili upotrebite punjač i možete  nastaviti da uživate u vašoj zabavi.

 

PRENOSIV – UVEK UZ VAS

Vaš pratilac na svakom mestu. Svi naši stoni roštilji će biti dostavljeni u nosivoj praktičnoj torbi za lagano i sigurno nošenje. Uz malu količinu uglja koja vam je potrebna za vas je prostor za roštiljanje svuda.

tablicno  redno 

Postavi padajućim redosledom
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stoni roštilj Santorin zeleni

23.400,00 RSD
23.400,00 RSD

Stoni Roštilj Vesuvio zeleni

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Stoni Roštilj Vesuvio fuksija

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Stoni Roštilj Vesuvio crveni

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Nema na lageru

Stoni Roštilj Mayon Žuti

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Stoni Roštilj Mayon Antracit

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Stoni Roštilj Mayon Crveni

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Nema na lageru

Stoni Roštilj Mayon Beli

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Nema na lageru

Stoni Roštilj Mayon Inox

15.500,00 RSD
15.500,00 RSD

Nema na lageru

tablicno  redno 

Postavi padajućim redosledom
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4