Korpa
cart
stavka - 0,00 RSD

Nemate artikala u vašoj korpi.

Suma stavki
0,00 RSD

Thule Sedište za dete za bicikl zadnje Dark Grey

Više pregleda

Thule Sedište za dete za bicikl zadnje Dark Grey

Thule Sedište za dete za bicikl zadnje Dark Grey


Thule RideAlong pametnim dizajnerskim inovacijama rezultira intuitivno, sigurno i jednostavno za korišćenje sedište za decu za bicikl, uzimajući u obzir vaše uživanje u porodičnoj vožnji bicikala.

Podesivo obloženo sedište koje pruža maksimalnu sigurnost i udobnost, prilagođeno je detetu.
Sistem DualBeam ublažava udarce i osigurava glatku i udobnu vožnju za dete.
Funkcija naginjanja do 20 stepeni omogućava podešavanje pet različitih položaja jednom rukom.
Trake za stopala koje se podešavaju jednom rukom i nasloni za stopala omogućuju praktično podešavanje tokom rasta i razvoja deteta.
Univerzalni nosač za brzo otpuštanje omogućava vrlo brzu montažu/demontažu i kompatibilan je s većinom okvira za bicikle (okrugli okviri precnika 27,2 – 40 mm i ovalni okviri do 55 mm).
Sigurnosna kopča sa zaštitom od otkopčavanja deteta i velikim ručkama za brzo osiguravanje deteta u sedištu.
Odvojiva, vodootporna obloga u dve boje može se mašinski prati i koristiti na obe strane.
Ugrađeni reflektor i mesto za priključivanje sigurnosnog svetla pružaju dodatnu vidljivost.
Zaključava se sistemom jednog ključa Thule One-Key (uključena brava).
Dizajnirano i testirano za decu od 9 meseci* do 6 godina, težine do 22 kg.
Zadovoljava međunarodne sigurnosne norme.

Dostupnost: Na lageru

16.190,00 RSD

Detalji

Thule Sedište za dete za bicikl zadnje Dark Grey Thule RideAlong pametnim dizajnerskim inovacijama rezultira intuitivno, sigurno i jednostavno za korišćenje sedište za decu za bicikl, uzimajući u obzir vaše uživanje u porodičnoj vožnji bicikala. Podesivo obloženo sedište koje pruža maksimalnu sigurnost i udobnost, prilagođeno je detetu. Sistem DualBeam ublažava udarce i osigurava glatku i udobnu vožnju za dete. Funkcija naginjanja do 20 stepeni omogućava podešavanje pet različitih položaja jednom rukom. Trake za stopala koje se podešavaju jednom rukom i nasloni za stopala omogućuju praktično podešavanje tokom rasta i razvoja deteta. Univerzalni nosač za brzo otpuštanje omogućava vrlo brzu montažu/demontažu i kompatibilan je s većinom okvira za bicikle (okrugli okviri precnika 27,2 – 40 mm i ovalni okviri do 55 mm). Sigurnosna kopča sa zaštitom od otkopčavanja deteta i velikim ručkama za brzo osiguravanje deteta u sedištu. Odvojiva, vodootporna obloga u dve boje može se mašinski prati i koristiti na obe strane. Ugrađeni reflektor i mesto za priključivanje sigurnosnog svetla pružaju dodatnu vidljivost. Zaključava se sistemom jednog ključa Thule One-Key (uključena brava). Dizajnirano i testirano za decu od 9 meseci* do 6 godina, težine do 22 kg. Zadovoljava međunarodne sigurnosne norme.