Korpa
cart
stavka - 0,00 RSD

Nemate artikala u vašoj korpi.

Suma stavki
0,00 RSD

Weber električni roštilj Pulse 2000 bez postolja

Više pregleda

Weber električni roštilj Pulse 2000 bez postolja

Električni roštilj Weber Pulse 2000 savršeno je rešenje za pečenje u urbanim sredinama. Weber roštilj Pulse predstavlja potpuno novi inovativni pametni način pečenja pogodan za male terase ili male vrtove gde nije dopušteno pečenje na otvorenom. Sa zatvorenim poklopcem i sa rešetkama od livenog željeza, napraviti ćete utisak koji ne biste postigli u kuhinji.

Precizna kontrola temperature
Lepo dizajniran LED ekran na prednjoj ploči omogućava vam jednostavno i precizno praćenje temperature unutar vašeg Weber Pulse roštilja.




Dostupnost: Na lageru

0,00 RSD

Detalji

Električni roštilj Weber Pulse 2000 savršeno je rešenje za pečenje u urbanim sredinama. Weber roštilj Pulse predstavlja potpuno novi inovativni pametni način pečenja pogodan za male terase ili male vrtove gde nije dopušteno pečenje na otvorenom. Sa zatvorenim poklopcem i sa rešetkama od livenog željeza, napraviti ćete utisak koji ne biste postigli u kuhinji. Mogućnost indirektnog pečenja Dve odvojene spirale daju vam mogućnost indirektnog načina pečenja, koji vam omogućuje pečenje velikih komada mesa, celog pileta, hleba, pa čak i kolača. Svaka spirala ima zasebnu kontrolu snage, tako da možete stvoriti dve različite temperaturne zone u roštilju Precizna kontrola temperature Lepo dizajniran LED ekran na prednjoj ploči omogućava vam jednostavno i precizno praćenje temperature unutar vašeg Weber Pulse roštilja. Indikator zagrevanja Postavite Weber puls na nisku, srednju ili visoku temperaturu, zatvorite poklopac i pustite da se roštilj zagreje. Kada je roštilj spreman za pečenje, oglasiće se zvučni signal. Veličina grilla: 49 x 39 cm Kućište od livenog aluminijuma Rešetka od livenog željeza lakirana porculanom 2 odvojene spirale ukupne snage 2200 W Impulsna tehnologija za ravnomernu temperaturuOdvojiva posuda za skupljanje viška masnoće Integrisani iGrill termometar Odvojiva komora za pečenje za jednostavno čišćenje Poklopac motora uključuje aluminijumski izmenjivač toplote Ručke za lakše nošenje Isporučene 2 sonde za merenje temperature mesa (opcija 4) Ručka od poklopca od nerđajućeg čelika